Nieuws

Vriespuntverlaging van ijsmix

Suikers zorgen voor een vriespuntverlaging van je ijsmix. Maar niet alle types suiker zijn hier gelijk in! Ontdek in dit blogartikel hoe je verschillende suikertypes optimaal kan inzetten voor een prachtige ijsstructuur.

Verder lezen


Cursus Basis IJsbereiding – April 2018

Deze cursus is voor iedereen die kennis, tips en begeleiding in ijsbereiding wil opdoen. Na het afronden van deze cursus kunt u zelfstandig receptuur berekenen en professioneel ijs bereiden.

Verder lezen


Cursus Basis IJsbereiding – Juni 2018

Een extra cursus in juni voor de geïnteresseerden! Deze cursus is voor iedereen die kennis, tips en begeleiding in ijsbereiding wil opdoen. Na het afronden van deze cursus kunt u zelfstandig receptuur berekenen en professioneel ijs bereiden.

Verder lezen


De ene bol ijs is de andere niet

Het aantal ijsbollen dat je per liter mag tellen, kan je via gewicht of via volume berekenen. Wijzelf rekenen op basis van volume, en dienen op met een spatel!

Verder lezen


Gelato Festival Challenge 2018 – NL

5 maart vond de Nederlandse Gelato Festival Challenge op het Bakkersvak plaats. Degene die we tot winnaar hebben mogen kronen, is Kees Baars! De smaak die voor zijn overwinning zorgde, was de Spiced Coffee met Kardemom. Ontdek de andere winnaars!

Verder lezen


Gelato Festival Challenge 2018 – België

De resultaten van de Gelato Festival Challenge België: Mathieu Eyckmans van Ijssalon Oyya mag zich tot de grote winnaar van België kronen! Met zijn Gorgonzola-ijs met vijgen en ham wist hij iedereen te verrassen.

Verder lezen