Nieuws

Junior Gelato Festival Challenge 2018/2019

Dit jaar pakken we uit met een JUNIOR Gelato Festival Challenge. Dit is de uitgelezen kans voor jongeren om zich te bewijzen in hun opleiding Patisserie-IJsbereiding. Lees verder voor meer info!

Verder lezen


Gelato Festival Challenge België 2018/2019

Ben je klaar voor de volgende editie van de Gelato Festival Challenge? Ontdek hoe, waar en wanneer het festival zal plaatsvinden. Lees verder!

Verder lezen


De relatieve zoetkracht en glycemische index van ijs

Naast de vriespuntverlagende werking van suiker, gaan we nu de relatieve zoetkracht van suiker bespreken. De ene suiker is geschikter voor ijsbereiding dan de andere, omwille van zijn zoetkracht en glycemische index.

Verder lezen


Cursus Basis IJsbereiding – September 2018 (VOLZET)

Als ijsbereider is het een noodzaak een goede basis te hebben, vandaar deze cursus. Na het afronden van deze cursus kunt u zelfstandig receptuur berekenen en professioneel ijs bereiden.

Verder lezen


Marco Polo – Oktober 2018

Een eerste kennismaking met de ijsbranche Carpigiani streeft naar kwaliteit. Hiervoor is een goede begeleiding vanaf de basis essentieel. Deze meerwaarde begint bij "Marco Polo" en eindigt bij uw passie en creativiteit. Als we dit bereiken is onze missie geslaagd en zijn we partners in de ijsbranche.

Verder lezen


Dolce Vita – Oktober 2018

Als ijsbereider wil je ook wel eens iets anders proberen. In de Dolce Vita module leert u meer over het maken van ijstaarten. Dé manier om uw assortiment uit te breiden.

Verder lezen