Nieuws

Cursus Basis IJsbereiding

Als ijsbereider is het een noodzaak een goede basis te hebben, vandaar deze cursus. Na het afronden van deze cursus kunt u zelfstandig receptuur berekenen en professioneel ijs bereiden.

Verder lezen


Cursus Alcohol & Hartig ijs

Hartig ijs kom je in de praktijk vaak tegen in combinatie met een gerecht, maar ook op zichzelf is het een smakelijke verrassing. Denk aan Parmezaanse kaas ijs of ijs van gerookte zalm.

Verder lezen


Cursus IJsbereiding Gevorderden

Tijdens de gevorderden cursus van de Carpigiani Gelato University Benelux wordt dieper ingegaan op verschillende onderwerpen uit de basiscursus die voor de ijsbereider van belang zijn. Na het afronden van de cursus bent u in staat om uzelf binnen de branche op een ambachtelijke- en creatieve manier te onderscheiden.

Verder lezen


Cursus Marco Polo

Een eerste kennismaking met de ijsbranche Carpigiani streeft naar kwaliteit. Hiervoor is een goede begeleiding vanaf de basis essentieel. Deze meerwaarde begint bij "Marco Polo" en eindigt bij uw passie en creativiteit. Als we dit bereiken is onze missie geslaagd en zijn we partners in de ijsbranche.

Verder lezen


Nederlandse Gelato Festival Challenge 2019

Ook de Nederlandse Gelato Festival Challenge komt in het zicht. Deze zal 7 februari 2019 plaatsvinden. Neem jij het op tegen andere Nederlandse ijsbereiders en ga je voor de titel? Aarzel niet!

Verder lezen


Lactosevrij ijs: waarom en hoe?

Steeds meer mensen vragen achter lactosevrij- of nog sterker, volledig vegan ijs. Of het nu ligt aan specifieke allergie├źn of overtuigingen, de ijswereld kan hier smakelijke oplossingen voor bieden! Ontdek hoe je dit best aanpakt.

Verder lezen